Politie zoekt doorrijder na ernstig ongeluk A2 Nieuwegein

Update: De man heeft zich inmiddels gemeld bij de politie

De politie is op zoek naar een betrokkene die doorreed na een ernstig ongeluk op de A2 tussen Vianen en Nieuwegein. Het gaat om een auto met een aanhanger die pallets vervoerde. De politie verzoekt mensen die de deze auto zien 112 te bellen.

Bij het ongeluk klapte een bakwagen achterop de trailer van een vrachtwagen. De bestuurder van de bakwagen kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijdt. Een traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische assistentie. 

Het slachtoffer is na de bevrijding met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man was op dat moment aanspreekbaar. 

De politie doet uitgebreid onderzoek naar het ongeluk dat rond 11:00 uur gebeurde op de A2 Lekbrug tussen Vianen en Nieuwegein. Vier van de vijf rijstroken zijn daarom nog altijd afgesloten. Dat levert een file op die op de A2 bij Culemborg al begint. Ook verkeer op de A27 loopt vast. 

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen