Twee gewonden bij steekincident naast school in IJsselstein

Naast middelbare school het Cals College in IJsselstein heeft vrijdagmiddag een steekpartij plaatsgevonden. Twee personen zijn gewond geraakt en met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft één verdachte aangehouden en zoekt nog naar een tweede.

Het steekincident vond plaats op de kruising tussen de Panoven en de Hogedijk. De twee slachtoffers zijn daarna vermoedelijk in de richting van de Gamma aan de Tinbergenlaan gerend. Daar zijn ze door de ambulancedienst behandeld. De politie heeft hier een gedeelte rond de fietsenparkeerplaats afgezet. 

Ook bij het Cals College is de straat ruim afgezet. Er ligt daar een scooter op zijn kant. Verderop in de straat zijn een telefoon en een OV chipkaart gevonden. Mogelijk staat er ook een auto van de verdachte. De politie doet verder onderzoek.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen