Meerdere gewonden bij steekpartij in Utrecht

Bij een conflict naast het NH Hotel aan het Jaarbeursplein Utrecht zijn meerdere mensen gewond geraakt. Daarbij is ook gestoken, bevestigt een woordvoerder van de politie. 

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse waardoor langere tijd sirenes te horen waren. De omgeving werd op drie verschillende plekken afgezet. Bij het stationsplein naast Utrecht Centraal, naast het NH Hotel en aan de Leidsekade. Op dit moment is alleen de locatie bij het NH Hotel nog afgezet wat doet vermoeden dat het conflict daar is begonnen.

Er zijn zeker vier personen gewond met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De ambulances stonden verspreid over de zojuist genoemde locaties. Er zijn ook mensen aangehouden, maar hoeveel personen en waar zij zijn aangehouden is nog onduidelijk. De politie is mogelijk nog naar één persoon op zoek. 

Bij het NH Hotel wordt nader onderzoek gedaan. Omstanders zeggen vooral dat er plotseling veel geschreeuw was, maar wat er precies gebeurde is niet gezien. De politie spreekt ook met getuigen om meer duidelijkheid te krijgen.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen