Man overleden op strandje in Houten

Woensdagmiddag is een man bewusteloos uit het water gehaald op een strandje aan de Rietplas in Houten. Omstanders begonnen meteen met reanimatie waarna veel hulpdiensten ter plaatse kwamen om de hulpverlening over te nemen. Bezoekers van het strandje werden gevraagd te vertrekken om hulpdiensten de ruimte te geven.

Het slachtoffer werd behandeld op het strandje aan de Binnentuin. Veel mensen waren getuigen van wat er gebeurde. De politie geeft aan dat slachtofferhulp beschikbaar is als mensen daar behoefte aan hebben. 

Een traumahelikopter landde naast het incident op een zandveld. Ook meerdere ambulances, politiewagens en de brandweer kwamen ter plaatse. Omdat veel omstanders bleven kijken zijn extra politieagenten ingezet om hen weg te sturen. 

Het slachtoffer is ter plekke overleden, maar wordt wel met een ambulance vervoert. Toen de ambulance vertrok kon het strandje weer worden vrijgegeven.  

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen