Voor derde keer is een vrouw slachtoffer (20) steekpartij

Op de Balijelaan in Utrecht is vannacht rond 0:20 uur voor de derde keer in vier dagen tijd een vrouw slachtoffer geworden van een steekincident. Het gaat om een 20-jarige vrouw. De vrouw raakte lichtgewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft in de omgeving onderzoek gedaan met een speurhond. Voor zover bekend leverde dat niets op. Of er een verdachte in beeld is maakte de politie nog niet bekend.

Derde steekincident in vier dagen
Het is het derde steekincident waarbij een vrouw gewond raakte. Donderdag 28 september raakte een 23-jarige vrouw gewond toen ze werd gestoken vlakbij de kruising met de Croeselaan.

Zaterdagnacht 30 september was het op vrijwel dezelfde plek raak. Ook hier raakte een 23-jarige vrouw gewond toen ze werd bedreigd met een scherp voorwerp. Het slachtoffer werd beroofd van haar schoudertas en werd daarna gestoken. Ze raakte hierbij licht gewond. 

Speurhond
Vannacht was het enkele honderden meters verderop raak op de Balijebrug. Waar het incident zich precies afspeelde is niet duidelijk. De politie zocht met een speurhond op het de Balijelaan en het Merwedeplantsoen. Dat platsoen is een groenstrook die onder de Balijebrug doorloopt.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen