Explosie bij cafe in Utrecht

Bij een cafe aan de Jutfaseweg in Utrecht is vannacht een ontploffing geweest. Er is schade ontstaan aan de voordeur en het kozijn van de voordeur. Verder lijkt de schade mee te vallen.

De ontploffing vond kort voor 4:00 uur plaats. Bewoners die boven het cafe wonen moesten voor de zekerheid hun huis uit. Zij schrokken wakker van een enorme knal. Na het eerste onderzoek van de politie konden ze rond 4:45 uur weer terug naar huis. 

Een explosieven expert van de politie heeft onderzoek gedaan en ook in het cafe gekeken. Daaruit bleek er geen gevaar meer te zijn voor de omgeving. De politie doet verder onderzoek en maakt daarbij onder andere gebruik van camerabeelden van het cafe waarop de explosie te zien is. 

Er is vooralsnog geen signalement van een verdachte bekend.

Politie doet onderzoek naar aanleiding van een #explosie bij een horecagelegenheid aan de #Jutfaseweg in #Utrecht. Er is schade aan het pand, maar niemand raakte daarbij gewond. Heeft u informatie? Laat het ons weten. Bel direct 112.

Politie Utrecht via X

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen