Bestuurder spoorloos na forse aanrijding Utrecht

Op het Gandhiplein in Utrecht is een auto van de weg geraakt en op zijn zijkant in de sloot terecht gekomen. Bij de auto werd niemand aangetroffen waarop hulpdiensten een zoekactie begonnen. Die heeft uiteindelijk niets opgeleverd.

Agenten zagen de auto kort voor het ongeval al op hoge snelheid rijden. De auto ging zo hard, dat agenten hem uit het oog verloren. Korte tijd later kreeg de politie via de meldkamer de melding door van het ongeval.

Bij aankomst van de hulpdiensten was de bestuurder verdwenen. Agenten hebben een zoekslag gemaakt in de omgeving. De sloot is doorzocht, maar het terrein van het naastgelegen bedrijf is uitgebreid onderzocht. Na enige tijd werd de zoekactie gestaakt en moest de conclusie worden getrokken dat de bestuurder niet meer in de buurt was.

Vanwege de klap die het moet zijn geweest stond ook een Mobiel Medische Team (MMT) klaar, maar die konden na enige tijd retour. Ook de ambulancedienst kon zonder inzet vertrekken. 

De brandweer heeft in de auto gezocht naar onder andere aanwijzingen en sporen, maar vooralsnog is niet duidelijk wie de auto bestuurde. De politie heeft de auto laten aftakelen en doet verder onderzoek. 

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen