Bewoner vastgebonden tijdens overval op woning

Een bewoner van eeen woning in een flat aan de Apollodreef in Utrecht is donderdagavond rond 23:00 uur overvallen. De politie kwam ter plaatse en deed sporenonderzoek. Vooralsnog is er niemand aangehouden.

Bij het televisieprogramma 112Vandaag doet de gedupeerde bewoner zijn verhaal. De man vertelt dat drie gewapende personen uit de lift kwamen en er meteen een wapen op hem werd gericht. Een vierde persoon zou in een gereedstaande auto hebben gewacht.

De bewoner werd op een stoel vastgebonden en er werd een t-shirt over zijn hoofd gedaan. De overvallers zijn zelfs meerdere keren met de lift op en neer gegaan om spullen uit de woning te halen. Er werd onder andere contant geld en een horloge meegenomen. Ook werden telefoons gestolen. Uiteindelijk kwamen ze niet terug en lukte het de bewoner zich bij de buren te melden. Die schakelden de politie in.

Heb jij iets gezien rond het tijdstip van de woningoverval? Heb jij iets gezien, heb je camerabeelden of heb je andere informatie die ons meer kan vertellen? Dan komen wij graag met jou in contact. Bel ons via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000.

Politie Utrecht

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen