Ongeluk tijdens zware regenval A12 Harmelen

Op de A12 bij Harmelen is vannacht een auto van de weggeraakt en tegen een portaal in het midden van de weg gebotst. De bestuurder kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Daarna is hij met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk gebeurde tijdens een extreme regenbui op de rijbaan richting Den Haag. Hulpdiensten konden het voertuig door de donkerte en de regen aanvankelijk niet goed zien. Pas ter plekke werd duidelijk dat de bestuurder nog in het voertuig zat. Daarop werden meteen de brandweer en een Mobiel Medisch Team gealarmeerd.

De brandweer heeft de portier van de auto geknipt waarna de bestuurder voorzichtig uit de auto is gehaald. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De auto was total loss en werd door een bergingsbedrijf weg getakeld. In beide richtingen van de A12 werden twee rijstroken afgesloten.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen