Twee personen vluchten na zwaar ongeluk Nieuwegein

Na een zware crash op de AC Verhoefweg in Nieuwegein zijn twee personen op de vlucht geslagen. Vier anderen raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de politie is bij alle betrokkenen sprake van licht letsel.

Ravage
Het ongeluk gebeurde rond 22:30 uur vlakbij de kruising met de Sweelincklaan. Door een nog onbekende oorzaak botste een personenauto op een andere auto waardoor een flinke ravage ontstond. Een verkeersbord werd omver gereden en auto-onderdelen vlogen over de weg. Eén van de auto’s eindigde naast de weg, de andere kwam tegen een boom tot stilstand.

Vier gewonden
In de zwarte auto zaten drie personen. Twee personen gingen er meteen vandoor na het ongeluk. De derde persoon is gewond naar het ziekenhuis vervoerd, maar de politie spreekt van licht letsel. Naast de auto lag tijdens het politie-onderzoek een lachgasfles die vermoedelijk uit de auto komt. In de lichtblauwe auto zaten drie personen. Zij raakten licht gewond.

De politie heeft het ongeval tot diep in de nacht onderzocht. Van het tweetal ontbreekt nog ieder spoor.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen